top of page
  • bellenhotmail

Hoe plaats ik een Hotmail-account op het bureaublad van de pc?

Updated: May 5, 2020


Zoals we allemaal weten, hebben we in de moderne tijd allemaal een e-mailservice nodig om ons vertrouwen op te stellen. En Hotmail is de meest betrouwbare en favoriete e-mailsite aller tijden. Het maakt niet uit hoe vaak u de specifieke e-mailapp gebruikt, op een bepaald moment heeft u misschien deskundige begeleiding nodig om meer te weten te komen over de verschillende technische / niet-technische functies en hun gebruik. Een van die veelvoorkomende functies die door gebruikers wordt opgevraagd, is hoe een persoon een Hotmail-account op het bureaublad van de pc kan plaatsen. Denk je ook na over de oplossing van dezelfde zorg of maak je je zorgen over een ander probleem? Bel dan zo snel mogelijk Hotmail Nummer +32-50946029.


Stappen om een Hotmail-account op het bureaublad van de pc te plaatsen, worden hieronder gemarkeerd: -


  • Ten eerste kunt u een nieuwe snelkoppeling op uw apparaat maken door met de rechtermuisknop op een lege ruimte op uw scherm te klikken en de nieuwe en vervolgens de snelkoppelingsoptie te kiezen.

  • Vervolgens moet u het webadres opgeven dat een venster op uw scherm zal vragen waarin u wordt gevraagd naar de locatie van de gemaakte snelkoppeling.

  • U kunt een naam geven aan de snelkoppeling die u eerder hebt gemaakt, naar uw keuze en voorkeur ongeveer.

  • Tik op de voltooiingsoptie en als u de snelkoppelingsoptie wilt proberen, kunt u dubbelklikken op de sneltoets om naar de inlogpagina te gaan.


Dit zijn de tips om iemand in staat te stellen een Hotmail-account op de desktop van de pc te plaatsen. In het geval dat de bovengenoemde stappen u geen bevredigende resultaten opleveren, dan is Hotmail Telefono Bellen de beste optie om de best mogelijke oplossingen in verband met uw vragen naar voren te brengen. Ons professionele en gecertificeerde team van technici zal u op alle mogelijke manieren helpen. Het begrijpen van de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd is onze belangrijkste taak, daarom behandelen we uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit. Raak dus niet in paniek en benader ons zonder enige aarzeling.




10 views0 comments
bottom of page